In vier stappen

Installatie

Stap 1

Aanvraag

Jouw eerste stap naar een duurzame toekomst en een lagere energierekening. Via deze site of via EMAIL heb jij de mogelijkheden gevraagd voor jouw installatie op basis van deze aanvraag kunnen wij een voorlopige offerte opmaken maar helemaal bij zonnepanelen installaties is de regel ‘Meten=weten’ van grootbelang.

Bevalt de voorlopige offerte of wilt u meteen een zekerheid voor jou installatie dan gaan wij over naar stap 2. De volgende stap is namelijk een persoonlijk gesprek met onze installatie expert.

Stap 2

Persoonlijk adviesgesprek/ schouw

In dit vrijblijvende en adviesgesprek op maat leggen wij bij u aan de keukentafel alles uit. Het is belangrijk om ter plaatse met u door alles heen te lopen. Er is namelijk geen installatie hetzelfde en wij willen de meest ideale oplossing voor u realiseren. Dit doen wij op basis van verschillende factoren, waaronder de schaduwanalyse maar ook uw verbruik. Na dit gesprek weet u precies waar u aan toe bent behalve de prijs, deze komt zo snel mogelijk in de definitieve offerte uw kant op.

Stap 3

Installatie

Samen met u zullen wij een dag afspreken waarop onze monteurs langs komen  om de zonnepanelen te installeren. Tussen 8 of 9 uur ’s morgens komen de monteurs aan, stellen ze zich voor en dan kunnen de werkzaamheden beginnen. De monteurs hebben toegang tot de meterkast nodig. Een kopje koffie is optioneel maar wordt wel gewaardeerd!

Stap 4

Beter milieu

Zit achterover en laat de zon het werk voor u doen. U helpt nu aan een beter milieu en een lagere energierekening.