Het laatste nieuws

Oplossing voor uitslaande omvormers!

Waarom slaat een omvormer eruit?

Wanneer de netspanning te hoog wordt en je omvormer wordt uitgeschakeld, kan een thuisaccu bijspringen om de overtollige energie op te slaan die anders verloren zou gaan. In plaats van terug te leveren aan het elektriciteitsnet, wordt de energie opgeslagen in de accu, zodat je deze later kunt gebruiken wanneer je deze nodig hebt, zelfs als de omvormer is uitgeschakeld.

Voordelen van thuisaccu’s bij hoge netspanning:

  1. Maximaliseer Jouw Eigen Verbruik: Door de overtollige energie op te slaan in een thuisaccu, kun je meer van je zelf opgewekte energie direct gebruiken, waardoor je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet en je energiekosten worden verlaagd.
  2. Voorkom Verlies van Opbrengst: Met een thuisaccu hoef je je geen zorgen te maken dat je zonne-energie verloren gaat als gevolg van een te hoge netspanning. De accu fungeert als een buffer, waardoor je energie wordt beschermd en bewaard voor later gebruik.
  3. Verhoogde Betrouwbaarheid: Thuisaccu’s bieden een extra laag van betrouwbaarheid en veerkracht voor je zonne-energiesysteem, waardoor je kunt blijven profiteren van duurzame energie, zelfs in ongunstige omstandigheden.

Maak je zonne-energiesysteem robuuster

Met een thuisaccu maak je jouw zonne-energiesysteem robuuster en veerkrachtiger tegen fluctuaties in de netspanning. Bij [Naam van Installatiebedrijf] helpen we je graag bij het integreren van een thuisaccu in jouw zonne-energiesysteem, zodat je altijd kunt profiteren van de voordelen van duurzame energie, ongeacht de omstandigheden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een adviesgesprek op maat!

Bekijk ook

Waarom zonnepanelen nog steeds een slimme investering zijn, zelfs zonder salderingsregeling

Terugleverkosten voor zonnepanelen mogelijk verboden: Wat betekent dit voor jou?

Afschaffing salderingsregeling 2027: Wat betekent dit voor zonnepaneelbezitters?